Monica

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Education
Occupation Pedagogisk leder
Location Jæren, Rogaland, Norway
Introduction Gift med Lars. Er utdannet førskolelærer, er hjemme i permisjon fra stilling som pedagogisk leder. Er fostermor til en gutt på 8 år. Har en katt på 12 år. Glad i mennesker og liker å holde på med mine hobbyer!
Interests Mye rart! Alt fra CSI på tv til å male, fotografere, lage kort, smykker etc til matlaging, scrappe, venner, FB, blogging, radio og så videre, og så videre...
Favorite Movies Hummm... nå eller gjennom hele livet??? Vel, drama er vel favoritt sjangeren, men action og komedie er også bra. Alt fra suppesøtt til alvorlig, men den må røre meg og gi meg mening!
Favorite Music Massse forskjellig! Jeg hører like godt på Pavarotti, Oslo gospelkor, Hillsong og Dolly Parton jeg. Kommer ann på stemning og humør.
Favorite Books mange forskjellige, men jeg er litt svak for krim da. Har ikke lest så mye etter at jeg var ferdig med alle eksamenene på universitetet, var ferdig med tunge bøker for ei stund. Liker godt kristne bøker også, alt fra Bibelen til biografier og teologi.