tindra lite mera

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Manufacturing
Occupation av allt
Location Uppland, Sweden
Introduction Hej! Jag heter Katarina och är en kreativ människa som älskar att skapa, och göra om saker som jag fyndat på loppisar ibland blir jag väldigt frustrerad då min sjukdom fibromyalgi bromsar mig i mitt skapande och alla tusen ideér snurrar omkring i min hjärna och vill bara bli förverkligade.Därför är jag extra tacksam när jag har orken och energin till det som jag brinner för!! Mitt hem består av bara tjejer Hannah yngsta som är 20 och våra två små hundar Alice som är en blandning av papillon och bichon frisé och Tjorven som är en liten mops. Min sida kommer att handla om inredning i den slitna romantiska stilen shabby chic och saker som jag skapar. Att fynda på tradera och loppis får iallafall mig att tindra lite mera!
Interests Egentillverkade saker i shabby chic stil bla kuddar med vintagebilder, ordbrädor med latinska ordspråk, almenackor, orginal till studentskylt går att beställa, trähjärtan med vintagebilder, ommålade möbler skrapat och sandpapprat för att få fram den rätta känslan, hyllor mm. webbdesign egna bloggbakgrunder och jag gillar att fixa med bilder som till födelsedagar bröllop mm.vimplar!
Favorite Movies The Notebook
Favorite Music Olle Ljungström, Chris Isaak, Cornelis, REM, Lisa Ekdal mm. Gillar musik där texten har stor betydelse!
Favorite Books Har just läst boken Hundraåringen som klev ut genom fönstret, en mycket underhållande bok! Flickan från ovan, en mycket skrämmande och fängslande bok.