Aktivum Rælingen A/S

My blogs

About me

Location Rælingen, Akershus, Norway
Introduction Vi er Aktivum, Østlandets største gjenbruksbutikk og du finner oss i Øvre Rælingsvei 176 2008 Fjerdingby. Åpningstider: Mandag: 10.00-18.00 Tirsdag: 10.00-14.30 Onsdag: 10.00-20.00 Torsdag: 10.00-14.30 Fredag: Stengt!
Interests Våre interesser er våre kunder og ansatte. Ansatte får arbeidstrening for å se om de kan komme ut i videre jobb eller om de trenger tilrettelagt jobb. Vi har forskjellige avdelinger som gjør forskjellig annet. Vi har en butikk hvor vi selger mye forskjellige varer som folk lever gratis til oss. Vi har et snekkeri som lager veldig mye forskjellig som utebenker og det meste annet egentlig. Vi har folk som jobber mer ute for kunder. Vi har BUA hvor vi leier ut sportsutstyr gratis til de i Rælingen kommune. Vi henter og leverer varer hjem til kunder, og mye forskjellig. Du må nesten stikke innom oss for å få med dere alt.
Favorite Movies Vi har en avdeling i andre etasje hvor vi har mange hyller fylt med dvd-er. Vi har også mange cd-er og plater. Bare ta en tur og let deg fram!
Favorite Music Det meste som spilles på radio. Ved mulighet liker vi å ha musikk til arbeidet. Spesielt hun som driver bloggen.
Favorite Books Vi får masse bøker fra folk som ikke vil ha det lenger. Vi tar imot det meste av bøker, men ikke leksikon og oppslagsverk. Vi har en bokavdeling i andre etasje hvor du kan fylle en pose til 100kr for øyeblikket.