Ditte

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation Pædagog
Location Odder, Region Midt, Denmark
Introduction Tja, hvem er jeg? Min veninde blev engang bedt om at beskrive mig med kun ét ord. Hun valgte "farvelade" - deraf blogtitlen. Og ja, hvorfor så lige det ord? Jo, jeg tror, hun har tænkt, at det dækker over mit åbne, glade sind, min lyst til at lege og til latter, fis og ballade. Og så min kreativitet, som dækker alt fra sang og musik til istandsættelse af gamle møbler, indretning og syning af især børnetøj og lækre ting til boligen. For nyligt flyttede vi til et større hus, og meget af min tid går pt. med at skabe hygge, stemning og personlighed i mit nye hjem. En proces, der kan tage lang tid, og som indeholder mange små hyggelige kreative projekter. Til dagligt er jeg pædagog, hvilket jeg elsker. Jeg elsker at være omgivet af mennesker, og at kunne gøre en forskel for især udsatte børn og unge og deres familier, gør mig glad og giver mig en følelse af meningsfuldhed. Sidst, men ikke mindst er jeg kone, mor og plejemor. Kone til Jens, som jeg giftede mig med i 2005, plejemor til Jeppe fra august 2004 og mor til Lucca fra april 2008 og Magne fra juli 2010. Så der er liv omkring mig hver dag - og jeg elsker det!
Interests Sang, Musik, syning, istandsættelse af gamle møbler, loppefund, bøger, venner, familie, børn.
Favorite Movies Må nok erkender at der oftest ryger en romantisk komedie ned nok mest fordi jeg bruger fjernsynet når jeg ikke har energi til andet og derfor ikke orker tænke. Men sluger da også af og til en mere dybdegående personskildring el.lign.
Favorite Music Er til meget og hader at skulle vælge for alt efter humøret er jeg til blød pop melankolske psykedeliske toner og lidt hårdere rock - en all around girl :-)
Favorite Books Uden tvivl Harry Potter-serien :-)