Angela

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Chemicals
Occupation Är kemist och jobbar på labb.
Location Östergötland, Sweden
Introduction Småtokig 27-plussare. Musikälskare, gift, husägare. Ägnar min tid åt familj, jobb och att fara på konserter.
Interests Musik!! Gå på konserter och känna den underbara stämningen! Läsa böcker som blir kvar en stund efter att de är slut. Gå ut och upptäcka världen! Dvs i mitt fall promenera runt i Linghem eller annanstans, umgås, fnittra, skratta tills man kiknar och låta som Nasse. Hm nu blev Nasse sista ordet i rutan om mina intressen... men det har jag löst nu! ;-)
Favorite Movies Dirty Dancing 1&2, Stolthet och fördom.... ja alla filmer med Johnny Depp! Vad är det för bra med honom då? Förutom att han är snygg så har han förmågan att välja just de filmer som har potential att bli riktigt bra.
Favorite Music Jag har varit idolfanatiker (fast lite lindrigare) sedan jag var liten. Min första konsert gick jag på när jag var 10 år. Då kom Fredrik Willstrand (vem är det?!? tänker många) till Linköping och jag sprang ner till Konsum där han skulle uppträda. Efter det rullade det på i lagom takt med Herreys, Don Johnson m fl som sedan eskalerade med Alice Cooper, Rikard Wolff, Smokie och numera även Gotthard och Markus. Man köper allt med dom, vill gärna se dom när de uppträder och man vill gärna träffa dom. Baförattmankan!!
Favorite Books Janet Evanovichs serie om Stephanie Plum, Camilla Läckbergs böcker. Stieg Larssons triologi Millennium