Sirpa

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation sairaanhoitaja
Location Pohjanmaa, Finland
Introduction Olen kaikenlaisiin käsitöihin hurahtanut, sisustushaaveilija, multasormi ja jauhopeukalo, hetkessä eläjä - nauttija, kirpputoreilla kiertelijä ja tuunailija. Herkästi kaikesta innostuva :) Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Kaksi englannisetteriä, Rico ja Ruusu, sekä pupuvanhus Tupuna. Meriakvaario on mieheni harrastus, mutta meidän muiden ilona.
Interests Harrastan kaikenlaista laidasta laitaan, mikä liittyy käsillä tekemiseen. Lähinnä kuitenkin tällähetkellä sydäntäni on korttiaskartelu, pajutyöt, helmityöt ja metallilangalla punominen. Harrastan myös puutarhanhoitoa.
Favorite Movies Elokuvien suhteen olen "kaikkiruokainen", tosin ihan kauheimmat räiskintäelokuvat jäävät kyllä katsomatta.
Favorite Music Lempimusiikissa pätee sama, kuin elokuvissakin - "kaikkiruokainen". Mutta jos nyt jotain haluaisi korostaa, niin ehkä suomipop on kuunnelluinta musiikkia.
Favorite Books Luen mielelläni Wilbur Smithin, Tess Gerritsenin, Torey Hayden, Ken Folletin, Dan Brownin ja Remeksen kirjoja