Anook Cléonne

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Arts
Occupation kunstenaar
Location Arnhem, Netherlands
Introduction "Kunst geeft niet het zichtbare weer, kunst maakt zichtbaar" Paul Klee. Al geruime tijd beteken ik elke dag een vraag die me gedurende de dag is gebleven. Door elke dag tijd door te brengen met het betekenen van een, soms ogenschijnlijk simpele, vraag, probeer ik iets van de tijdgeest te archiveren. Daarnaast zie ik het als een van de meest belangrijkere rollen die een kunstenaar heeft; het spiegelen en stellen van vragen! Wat leeft er bij ons? Mijn verwondering over de wereld om me heen verbeeld ik in mijn werk. De vraag tekeningen zijn daar een onderdeel van.
Interests mensen, muziek, koken en dan vooral uit mijn eigen moestuin. Dat alles wordt voor mij verbonden door kunst in al haar verschijningsvormen.
Favorite Movies Stalker en Andrej Roebljov Tarkovsky, en, (als ik met thee in bed lig om alleen te zwijmelen); Bridges over Madison County
Favorite Music Klassiek, graag veel zang, Mezzosopraan Anne Sofie Von Otter, Brahms, Schubert, Beethoven, Tjaikosvky, Mendelshon Bartoldy Counter tenor en absoluut zang genie Philippe Jaroussky, vooral bij Monteverdi
Favorite Books Extremely loud van Johnathan Safran Foer, alles van Pauvstovsky, gedichten van Arjen Duinker en Anna Enquist en Wislawa Symborska, George Perec, "ruimtes rondom' en "het leven, een gebruiksaanwijzing"