Sari Juva - NaisFiilis

My blogs

About me

Gender Female
Occupation Osteopaatti
Location Espoo
Introduction Hei! Olen koulutus- ja ammattitaustaltani entinen Bioanalyytikko (AMK) ja urheiluhieroja, nykyinen Osteopaatti, mentaalivalmentaja, rentoutus- meditaatio-ohjaaja ja Yin-joogaohjaaja. Kehollisuus, ihmismieli, henkisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä kaikkien näiden asioiden keskinäinen yhteys ovat minua inspiroivia asioita ja niiden opiskelu on muodostunut polukseni. Osteopaattina ja valmentajana pääsen toteuttamaan saamiani oppeja suoraan asiakaskontakteissani ja välittämään tietoani ja osaamistani myös muille. Koen, että ihmisellä tulee olla jokin merkitys elämänpolullaan ja minulla se on tämä: hyvinvoinnin lisääminen ja muiden auttaminen. Minulla on oma viihtyisä vastaanotto Kivenlahden ostarilla. Hoidan paljon lapsia, erityisesti vauvoja ihan vastasyntyneestä alkaen ja äitejä, myös raskaana olevia. Blogissani tulen käsittelemään osteopatiaan, keholliseen, psyykkiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä aiheita tai mitä mieleeni sattuu juolahtamaan :)
Interests Metsäkävely, Yin-Jooga, laulaminen, meditointi, lukeminen, opiskelu.
Favorite Movies Star Wars, Taru sormusten herrasta, Frozen, Tuulen viemää, Seitsemän vuotta Tiibetissä, Gladiaattori, Kaunis mieli, Schindlerin lista, Tanssii susien kanssa, Avatar.
Favorite Music Idina Menzel, Julia Westlin, Kaija Koo, Saara Aalto, Pink, Lea Michele, Suvi Teräsniska. Eli upeat naisäänet! :)
Favorite Books Lucinda Riley, Seitsemän sisarta ja muut hänen kirjat. Hyvinvointiin, voimaantumiseen, kehoon, henkisyyteen, psykologiaan ja tunteisiin liittyvä kirjallisuus. Eli tykkään ns. elämän makuisista kirjoista. :)