dyea irdina

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Manufacturing
Occupation Snr Eng. Asst.
Location Skudai, Johor, Malaysia
Introduction Asalnya dari negeri Terengganu, berjumpa jodoh pun dengan orng Terengganu, my sons, Adam (5 Yrs)Raees (3yrs)and daughter, dyea (newborn).My hubby named Mohd Tarmizi Md. Din And my Self Rozidah Razak...perghhhhhhhhhhh diam tak diam dah makan taun la jugak berblog...TQVM kepada yg sudi singgah kat blog ni..ini lah serba sedikit diari kehidupan kami yg insyaallah akan menjadi kenangan seumur hidup unt setiap orng2 tersayang dlm hidup ini.
Interests Makan..Tido..
Favorite Movies Desperate housewife, prison break
Favorite Music Alls
Favorite Books Novel2 Ramlee awang murshid