magi

My blogs

About me

Industry Education
Occupation luokanopettaja
Location Finland
Introduction Rakastan nostalgista romuromantiikkaa.Nautin vanhojen esineiden kanssa näpertelystä. Etsin aina kauneutta ja pyrin siihen kaikessa tekemisessäni. Ammatiltani olen opettaja.Kuvataide on lähellä sydäntäni ja se on opetukseni punainen lanka kaikissa aineissa.Järjestän ihania kuvataidepäiviä mm. opettajille.Suunnitelmissa on taiteelliset virkistyspäivät myös meille ihanille naisille!Kahden pojan lisäksi olen synnyttänyt neljä korttisarjaa. Olen kaikista lapsistani HIRMUISEN ONNELLINEN!Tämän kevään olen vielä hoitovapaalla.
Interests korttien maalaaminen, kuvataide, kädentaidot, lukeminen, bailatino, ystävät, sisustaminen ja sisustuslehtien lukeminen, leipominen, lasten kanssa peuhaaminen, henkisen pääoman etsiminen
Favorite Movies Amelien visuaalisuus viehättää, Kieslowskin elokuvat kuten Veronican kaksoiselämä, pieni suklaapuoti ja monet muut romanttiset jutut!
Favorite Music Musiikissa rakkauteni on lähes rajaton.Eri tilanteet vaativat erilaista musiikkia.Tosilla ihmisillä on ilmiömäinen musiikillinen tilannetaju!
Favorite Books Niistä kerron sinulle yksi kerrallaan...