tulangnisme

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Student
Occupation great-teacher-to-be
Location ipoh-jitra-kl, Malaysia
Introduction aku ni simple je..bukan jenis yang memikirkan hal remeh temeh sampai aku keluar sekalipon aku tak bawak isi yang berlebihan..sebab tu aku ni kurus..mungkin disebabkan aku ni terlalu simple..(yeke??)hurmm..aku ni suka menyakat orang terutama budak kelas aku..dan aku bukan yang jenis yang kentot cium sendiri..aku tak pandai bab2 tu..aku jenis yang kentot yang kuat dan lepas tanpa menyekat-yekat kentot tu..oleh kerana itu,aku adalah manusia yang very-very confident..haha. aku juga xpandai mereka cipta bunyi berdasarkan angin dari kentot..jadi,aku tidak kreatif dan untuk pengetahuan semua tulang aku terlalu rapuh kerana ketidakcukupan susu dan angin di dalam badan
Interests men beskal(zaman kecik2), men rollerblade (zaman sekolah rendah), men skate (zaman sekolah menengah), men mata (zaman mula2 further study), dan sekarang aku da tak tau men apa..
Favorite Music aku suka dengar lagu2 yang membingitkan telinga setiap perempuan yang mendengarnya dan lagu yang akan membuatkan kak tiq berkata SubhanAllah..pe nk jd aku balak hanis zalikha....dalam mimpi je ni...*kak tiq ni budak yang islamik cket dlm kelas aku dan dia suke beristigfar bila nampak aku..aku suka dengar lagu yang berentak keras sebab aku rase bile aku dengar lagu yang macam tu hati aku puas macam korang lapar disorongkan bantal..(ade kene mengena ke...??)
Favorite Books serious shit aku memang xsuke baca buku..kalo aku baca buku je mesti tertido..asal aku tido je mesti aku baca buku..ha, camtula..lima minit cukup untuk melelapkan aku yang sememangnya kaki tido ni..aku pon tak tahu nape aku suka tido dari baca buku..