baby_yuki

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Occupation student
Location johor bahru, Johor, Malaysia
Introduction Baby_yuki.... just name samaran je... Nama betul Wan Mohd Syafiq Bin Abdol Radzak.. Ada yg tnye aq ni malay or chines... Kalau korang nak tau aq ni berdarah mix melayu + arabian... Emak aq berketurunan arab n arwah ayah aq berdarah bugis.... Hurm terasa rindu pulak dgn arwah..... Aq asal Johor Bahru...Sekarang ni aq still stdy di sebuah college kat JB gak tp area Desaru iaitu IIUC... Ape kebenda tu.. haaa.. IIUC tu Instedt International University College.. Aq amik jurusan Diploma In Information And Technology... Urmm....Dalam family aq ni pelik sikit ,sebab aq suke makan makanan yang family aq x suke cth sushi king,rumpai laut,belut dan yg sewaktu dgn nye... Aq suke wat apew yg aq suke... n aq x kan wat apew yg org x suke.... Senang citew aq ni happy always jew ... Layan jew...
Interests papew jew lh.....
Favorite Movies hurm....movie apew erk??? ada cadangan x??? hehe... aq ni suke tengok cite komedi, seram, ngeri, romentik... but cikit lh....
Favorite Music kalau lagu.... erm... aq suke sume lagu yg aq suke lh....huhuhu... aq x suke lagu irama malaysia jew.... slow sngt....
Favorite Books novel tangisan bulan madu, ayat-ayat cinta, gan twilight...