leya farikha...

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Law
Location sungai besi, kuala lumpur, Malaysia
Introduction seorang blogger yang pemalas..and tak pernah nak ambil tahu pasal Networking blogger2 nih..bkn menyombong,tapi terlalu busy hehe..enjoy ur self reading my simple blog!!
Interests aku ni tertarik ngan bnda2 simple n comel hahaha
Favorite Movies citer ape2 je la yang x mnyakit kan hati dan perasaan aku x ske citer perang n all about keganasan..
Favorite Music buat masa ni lagu yuna, ngan faizal tahir..aku ni ske lagu..biasanya pd lirik de..mane2 lirik yang mnyentuh kalbu tue..fuh.. mmg layaan..x kisah lah lagu inggeris ke mlayu janji layaan..tp ak lagi prefer ngan lagu klasik englis..mcm perhaps, unbreak my herat, everyday i love u...tp ak x apriciate laa elvis presly...
Favorite Books novel2 yang mngajar pngalaman idup..esspecially novel andai itu takdir nya mmg akn salute ngan pnulis de tu...sbb bidang dia sme ngan aku..mcm ne pguam yg hnya tau mementing kan fakta..boleh mmpunyai ilham mnulis novel..perfect!!