AK

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Government
Occupation Jurist
Location Norway
Introduction Frankofil jurist som elsker interiør og mat! Elsker å gi gamle ting et nytt liv og er ellers glad i alle livets små gleder!
Interests Trening, dans, reiser, interiør, oppussing, , mat, hunder, blogging!
Favorite Movies Jeg liker veldig godt franske filmer. Er ikke spesielt fan av Hollywood-blockbuster-filmer! Liker best de litt sære og sjarmerende utenlandske filmene.
Favorite Music Jeg kan høre på det meste av musikk, dette er veldig situasjonsbestemt. Elsker klassisk på balletten, shaker til hiphop på byen, hører på gamle viser når jeg bare går hjemme og pusler. Diskoen dundrer når jeg trener i kjelleren. Men favoritter er Lisa Ekdahl, Edith Piaf, Cornelis Wresvik, Niklas Strömstedt på "visefronten"!Ellers er jeg stor motown-fan, og elsker Marwin gaye, Sam Cooke, Otis Redding, Four Tops osv osv
Favorite Books Jeg liker best å lese krim, mest fordi jeg egentlig ikke liker å lese, så må jeg ha noe spennende som driver meg litt! Jeg leser så mye fagbøker at lesing er liksom ikke noe jeg gjør når jeg endelig har fri, men krim funker. Den siste boken jeg leste som ikke var krim, men helt fantastisk var "Venstre hånd over høyre skulder"!Ellers er Jan Guillous "Tyvenes marked" en favoritt. Liker også Unni Lindell, Karin Fossum, Håkan Nesser.