scrappy jen d

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Delfzijl, Groningen.
Introduction In het dagelijkse leven ben ik getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van twee mooie, maar vooral lieve zonen: Bjorn van 19 en Ingmar van 15 jaar. Peter en ik werken in het onderwijs. Samen zijn wij ook directeuren van een particulier Kinderdagverblijf voor kinderen met en zonder beperkingen in het noorden van Nederland. Het scrappen maakt mij erg blij en ik vind het heerlijk mooie dingen te maken voor mijn kinderen en voor anderen. Het geven van een scrapschilderij of boekje is erg persoonlijk en als ik zie HOE blij het de ontvanger maakt..... Dat gevoel is niet te beschrijven! Ik ben een bezige bij en ik scrap iedere dag, want mijn levens-motto is: EEN DAG NIET GESCRAPT IS EEN DAG NIET GELEEFD! WELKOM IN DE WONDERE WERELD VAN DE SCRAPPERS! IK BEN LID VAN HET DESIGN TEAM VAN: YOUR ZOAP, MARIANNE DESIGN CHALLENGE BLOG en LUZIFI. Voor deze drie geweldige bedrijven mag ik mooie dingen maken, hetgeen ik met heel veel plezier doe! Liefs, Jen.
Interests Ik hou van tuinieren, reizen, breien, tekenen, borduren, schilderen, koken, maar vooral van SCRAPPEN!!!!
Favorite Movies Tja....Dat zijn hele oude films, want....Ik heb echt geen tijd naar films te kijken, omdat ik gewoon altijd scrap! Maar vooruit: Soldaat van Oranje? Ha, ha...Echt wel eentje uit de oude doos!
Favorite Music Ik hou van alle soorten muziek, zowel van klassiek tot lekkere jump style muziek en als ik maar lekker mee kan bleren!
Favorite Books Scarpboeken, natuurlijk!!!!