Karila Wisudayanti

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation Guru, Konsultan, wanita karir dan ibu rumah tangga :p
Location Surabaya, Jatim, Indonesia
Introduction Here I am.. An ordinary woman who tries to do the best in life and fulfill it with good things.... A mother of a smart and handsome boy named Alex, also a mother of a pretty and clever daughter named Alesha and a wife of a great man named Ayok... A teacher and a business owner (Still struggle for it...)("o")v
Interests READING, SWIMING, WATCHING MOVIES, MAKING NEW FRIENDS, EATING (:p).....LISTENING TO GOOD MUSIC, Kissing my son :)
Favorite Movies THE SOUND OF MUSIC (Very good..), WHEN HARRY MET SALLY (soulmate really do exist), 50 FIRST DATE (hmm..cowok yang keren, setia abis..hiks..hiks..coba semua cowok kayak gitu..), THE BANDIT (unpredictable..cool I like it), IDENTITY (unpredictable also..i love movies that can make me think and unpredictable), BUTTERFLY EFFECT (cowok cakep dengan cerita yang bagus), FINAL DESTINATION 1&2 (SPOOKY :p), BRIDGET JONES (gue banget :p), HITCH (love is unpredictable), PASSION OF THE CHRIST ( Film yang bikin nangis berember-ember :p)
Favorite Music all type of music, from ABBA to WestLife, from BeeGees to Linkin Park, from Richard Clayderman to Eminem, from jazz to dangdut (except underground, maybe...still try to enjoy it but can not yet.. :p mumet...). Ada lagu yang bagus liriknya..ada lagu yang enak nadanya, ada lagu yang cocok untuk segala suasana...pokoknya MUSIC IS THE UNIVERSAL LANGUAGE ! I LOVE IT !!
Favorite Books No spesific books...i read all type of books..coMiCs, nOveLs, maGaZineS, bioGraPhy, seLf DeveLopMent, etc (just named it...!!) specially i like INDIANA CHRONICLES (ceritanya sesuai ama cewek Indonesia, menurutku..The UN Reality Show juga lucu banget....Salut buat Clara!), DA VINCI CODE (walo bener2 nantang iman deh :p tapi ceritanya seru, ahkirnya ga ke tebak...salah satu buku yang bikin aku ga tidur semalaman :p ), Torey Hayden's books (about kids with special needs..a good reference for teacher), HARRY POTTER (ide JK Rowling emang hebat...) serinya SHOPHAHOLICS (hehehe lucu tapi kadang suka bikin jengkel sendiri...en ada cowok yang keren lagi..TOP), CINTAPUCINO, AUTUMN IN PARIS, HOCUS POCUS LOVE AND HATE, (And so many other metropop, chicklit, and teenlit story..) PANSY (cerita dan gambar komik yang menghibur), DETECTIVE SCHOOL Q, CONAN, DETEKTIF KINDAICHI..(pokoknya komik detektif deh ) tapi yang paling aku sadari sekarang...ternyata KITAB SUCI (agama apapun itu....) adalah buku yang tidak akan pernah kadaluarsa, buku yang terbaik untuk manusia.........nasehat di dalamnya Ga akan pernah mati !