Doinitza`s cakes

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation -
Location Zalau, Romania, Romania
Introduction "La ce ar folosi să trăieşti, dacă n-ai simţi puternic. Nu-i invidiez pe oamenii care au inima acoperită cu o carapace de broască ţestoasă sau cu o piele de hipopotam. Fericiţi sunt numai aceia care suferă de pe urma senzaţiilor lor, care le primesc ca pe nişte şocuri şi le gustă ca pe nişte bunătăţi. Pentru că trebuie să ne trecem prin minte toate emoţiile, fericite sau triste, să ne saturăm cu ele, să ne îmbătăm până la cea mai ascuţită bucurie şi până la desperarea cea mai dureroasă".
Interests hobyurile mele sunt torturile, internetul psihologia, plantele de apartament
Favorite Movies Twilight moon, Titanic, Pe aripile vantului, toate filmele lui Patrick Swayze(D-zeu sa-l odihneasca, un actor de exceptie), in special Dirty dancing si Ghost, inegalabilul Richard Gere cu filmul Pretty woman alaturi de minunata actrita Julia Roberts, actrita Judie Foster in filmul Tacerea Mieilor
Favorite Music Julio Iglesias, Celine Dion, Nana Muscuri, Eross Ramazzotti, Andrea Bocelli
Favorite Books "Moartea lebedei", "Tai-pan", "Cocosatul de la Notre Dame" a lui Victor Hugo, "Contele de Monte Cristo", toate cartile lui Balzac, Guy de Maupassant cu "Bel Ami" si "Mai tare ca moartea"