Iulia

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Business Services
Occupation Traducator
Location Bucuresti, Romania, Romania
Introduction Pot spune despre mine ca sunt o fata optimista, muncitoare, energica serioasa si cu bun simt. Fac parte din categoria persoanelor vesele, prietenoase, curajoase si dornice de a invata, de a cunoaste lucruri noi. Imi place sa ma imbrac elegant, desi nu refuz si stilul sportiv, stilul comod in care ma simt mai relaxata. Stilul sportiv ma caracterizeaza intr-o oarecare masura, deoarece sunt o persoana foarte dinamica, mereu in miscare si in plus de asta ma ajuta foarte mult in situatiile in care sunt grabita ( cand merg repede :P). M-am atasat foarte mult de limba spaniola, care face parte din viata mea cel putin 9 ore pe zi, sunt traducator autorizat si imi place mult ceea ce fac. De asemenea, imi place sa predau limba spaniola, sa impartasesc cunostintele mele si altora, mai ales ca lucrez in acest domeniu, imi face placere oricand, ma relaxeaza si acesta este refugiul meu. Sunt o visatoare, o fire sensibila, dar rezistenta atunci cand este nevoie.
Interests Limbile straine, literatura, psihologia, muzica, dansul, filmele, teatrul, stiintele politice, managementul si fotografia.
Favorite Movies Filmul meu preferat a fost, este si va fi : " TITANIC" desi sunt si altele care mi-au starnit curiozitatea si mi-au placut foarte mult.'a walk to remember'"dirty dancing", "300", "The gods must be crazy", "Valul pictat".
Favorite Music Dj project, Nelly Furtado, Elena, Avril Lavigne, David Bisbal, Bustamante, Alex Ubago, Axel Fernnado, Thalia, Chayanne, Diego Gonzales.
Favorite Books Don Quijote de la Mancha, Alchimistul, Crima si Pedeapsa, Nunta in cer, Dama cu camelii, Toamna patriarhului, Mandrie si prejudecata, Un veac de singuratate...