Dedek J Tudok

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Student
Occupation sapu bilik sendiri..
Location inanam town, sabah, Malaysia
Introduction about me la kan...hehehe.....apa mau cakap ah....saya pun tidak tau ni... name saya Rodrick E J Tudok ba actually..but just call dedek...not 'didik'!!i hate it so much.....born on 20 september 1993.. sorry la saya punya ijaan lain daripada yang lain...saya besa suda gini..sama mana2 urg pun saya type gini...besa la...urg2 inanam saja yang besa gini...hehe.... yang betul la,,saya ni jajal...tapi bukan bikin takut punya urang...orait juga ni:) pasal my picture tu,,kalu kamu kenal yg sama saya tu,,diam2 saja....(cinta tu sama dia) bah,,more info bout me,,just post your comment at my FB:dayderk@yahoo.com see ya:)
Interests interest in main guli, , paint my friends face when they sleep at class...haha...sorry.... playing games...(C.O.D) sana telupid pun rancak juga main ni..hehe....
Favorite Movies family guy:))
Favorite Music hard to explain...haha...
Favorite Books not into reading...pamalas....newspaper orait la....mcm??haha...