Gery

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Netherlands
Introduction Hoi, ik ben Gery. Getrouwd, heb 2 prachtige volwassen dochters + 1 schoonzoon en ook heb ik 2 heerlijke kleinkinderen. Wij wonen met zijn allen midden op de Veluwe, een prachtig gebied met bossen, heide en zandverstuivingen. Stempel al vanaf het moment, dat in Nederland de eerste hobbystempels op de markt kwamen.
Interests Op hobbygebied veel gedaan, o.a. rijstpoppetjes maken v stof, beton gieten, houten panelen beschilderen, gips gieten, tuindecoraties v mos maken, glas graveren, tekenles gehad, kralen maken van glas, 3D-knipwerk, borduren, haken, dozen en mappen bekleden met stof, papiersnijden, werken met Paverpol, torso's maken, eigenlijk is er weinig wat ik niet gedaan heb en waarschijnlijk ben ik in dit lijstje dus ook nog wel wat vergeten.Ook mijn tuin is een grote hobby in de zomermaanden. Stempelen doe ik al vanaf het moment, dat je hier in Nederland de eerste hobbystempels zag verschijnen!
Favorite Movies Ben naar de 3D film Rio geweest. Echt superleuk. Houd ook van science fiction en Lord of the rings, Narnia, Harry Potter e.d. en films waarin geen 1001 doden vallen (ik noem ze vrouwenfilms en dat bedoel ik niet denigrerend).
Favorite Music Alle muziek, die op dat moment bij mijn stemming past, dus van klassieke opera tot David Quetta, Tiësto, Armin v Buren (lekker op m'n i-podje tijdens het sporten).
Favorite Books Boeken over sterke vrouwen, romanachtige boeken die tevens een waar gebeurd verhaal vertellen (geschiedenis, revoluties, onderdrukking), spannende boeken, poëzie en psychologie.