Mohamad Yasir Ab Rahman

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Automotive
Occupation Part Sales Coordinator dekat company kereta tempatan....
Location shah alam, selangor, Malaysia
Introduction Aku insan yang lemah..hanya mampu berserah..ewahhh...
Interests aku minat ape ah?mestila aku minat pompuan ye tak?lainla aku ni jenis y songsang muahahah..sebenonye aku minat motola..paling minatla.daripade aku minat artis y tak elok tu (fasha sandha?)baik aku layan moto..mo specific superbike.moto kecik ni kurang ckitla.sbb aku dari kecek da maen moto so kire moto kecik punye zaman moto comel tu da tamatla.sekarang ni pandang ke hadapan..hehe...
Favorite Movies manela kau tgk muvi sgt.tade feberet kalo aku suke aku tgkla..tp kire adela y aku suke.suke time tgk tu jela sok luse aku lupela cite tu.RAM kecik paham2 jela.processor lak tak update..bukan pc atau laptop aku..tp otak aku ni.ade masalah mengingat.kene makan kismis kot ganti nasik..
Favorite Music sedap kat telinge then layan..
Favorite Books tade.tp adela satu majalah tu aku da beli tiap2 bulan since aku form 2.RODA-RODA name die.kalo korang teserempak dgn beliau cube2la belek2 mgkin anda akan jatuh hati paling kurang pon jatuh longkang depan kedai mamak jual buku tu..