AndanteCoaching

My blogs

About me

Gender FEMALE
Location Uppsala, Sweden
Introduction Vem är Andante och varför just Andante? ...Jag heter Anna Larsson och är utbildad Diplomerad Livscoach-Relationscoach (Individuellt,grupper, par o familjer) Andante är latin, betyder "Lungt gående". Vi behöver sakta ner tempot för att få tid till att se inåt ,vad vi egentligen behöver. Min tanke med den här bloggen är att kunna hjälpa människor till ett mer glädjefyllt liv. För jag anser att alla har rätt att känna harmoni, glädje och kärlek, oavsett plånbok.
Interests "Det vi har bakom oss och det vi har framför oss, betyder så lite jämfört med det vi har inom oss"...Med coaching som verktyg kan jag hjälpa dig att nå dina mål för att skapa balans och harmoni i livet. Välkommen att kontakta mig på: anna.larsson71@hotmail.com Tel.nr ligger under utveckling tillsvidare, första kontakten blir via mail, så utgår vi därifrån.
Favorite Books Det finns många, men Paulo Coelho "Alkemisten" handlar om just det som är så viktigt för oss alla, att lära oss att se att vår livsskatt finns närmare än vi tror...:)