Azirahlee

My blogs

Blogs I follow

About me

Industry Student
Location Sabangan ✿, Sabah✿, Malaysia
Introduction im SITI AZIRAH ROSLEE. (VULUVE) AKU seorang yang suka main TAPI tumpuan dalam kelas masih stabil . aku tak suka membenci orang tpi jgn sampai ku jadi benci kamu .kalau ada masa aku akan wat kerja yg aku suka iaitu edit n photoshoot. tu lah kerja ku yg xperna lari pda diri ku .aku suka wat kerja last2 minute . aku suka pendam perasaan n x muda nak gduh trs kalau ada orang memburukkanaku..aku x suka menghina org . aku benda yang mungkin mereka tdk suka .aku cpt terpengruh dgn snap2 ni . aku sentiasa berangan2 nak jadi jutawan secara cepat agar aku dpt memiliki apa yg aku inginkan . aku suka berkawan dgn orang yg mhu berkawandgn aku . aku lebih suka berkawan dgn kaum pempuan But senang d fahami.aku xsuka boy yg membuat ku bnci dia . . k terima kasih✿
Favorite Movies Surga CInta
Favorite Music Music Najwa Latif ...N heliza Helmi
Favorite Books C.I.N.TA....NO!!!!...bUT....K.O.M.E.D.I