Szitya

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Government
Location Budapest, Hungary
Introduction Egy nem szokványos ifjúkor után (tíz évet Svájcban töltöttem), itthon megtaláltam a szerelmet, a boldogságot, Zoli képében és gyorsan hozzá is mentem. Ezután nekiláttunk igen hatékony gyerekgyártásunknak. Boldog gyereknevelős évek következtek, amibe természetesen belefért némi munka is, például a számomra oly' kedves laptopkonyha. 2012 őszétől újra hivatalosan is "dolgozó nő" lettem, a köz szolgálatában. Az életünk egy örökös változás, egy izgalmas utazás, az unalmas életformát nem ismerjük. Kettő - hamarosan három - gimnazista, lassan már csak egy az általánosban, sport és zene szinte mindenkinek, kutya, színház, mozi, szülinapi bulik, családi események, versenyek, utazások, baráti vacsorák, munka, háztartás, gyereknevelés. Hogyan éljük mindezt meg/át/túl, erről szól a blog. Meg még sok minden másról: mosolyok, kételyek, történetek, fejlemények, jellemzések és töprengések. Benne van az életünk. Egy négygyerekes család élete.
Interests A gyerekeim, az utazások, az utazások a gyerekeimmel (no meg persze az én drága Férjemmel) és a szabadidő-töltés további kellemes fajtái (színház, sport, kirándulás)
Favorite Movies Igazából szerelem, Ponyvaregény, a teljes Star Wars sorozat, A kém, Egyszerűen bonyolult, Monty Python filmek és jópár magyar film
Favorite Music Bruce Springsteen, U2, Rod Stewart és rengeteg minden más
Favorite Books Nem lenne elég hely. De a Kundera és Gábriel Gárcia Marquez könyvek mindenképpen