Matatahahari

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Student
Location Subang Jaya, Selangor, Islam, Malaysia
Introduction Hai, blog ni dah berjaman lamanya. Bermula sejak hingusan dengan tulisan merepek serta tiada makna sehinggalah sudah beku hingusan tersebut sampai bila sudah lanjut usia, beku terus idea untuk menulis. Blame Facebook, Twitter and Instagram. Haha. Umur dah 24 tahun tapi rupa macam 13 tahun, dah habis degree dan sedang sambung belajar master. Baru umur loni baru sedar betapa kecilnya manusia seperti aku. Dulu walaupun tidak matang, nampaknya self-confidence tu melampau-lampau tinggi. Kini, sudahlah tubuh renek, otak masih baru nak berkembang, muka pula tak berubah jaman gamaknya. Dan aku, masih aku. Masih clueless pasal kehidupan.