ketupat_palas

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Location sungai petani, kedah, Malaysia
Introduction aku ni anak jati Kedah tapi rasanya sinar hidup aku bermula di N9..aku ni simple jer orangnya tapi kawan2 cakap aku ni bercita-cita besar. nak realisasinya???insylah aku akan cuba...buat masa ni aku nk dapat pointer tinggi tak nk bayar ptptn n nk sambung master...doa2kan yer=)
Interests aku suka berkebun, memasak, adakalanya suka melihat lanskap rumah...perkara lain aku suka masuk hutan n lakukankan aktiviti advanture...teringin sgt nk terjun guna payung terjun, bila la akan tercapai erk????hmmm
Favorite Movies movies yang funny ler coz aku nk ceria sahaja dalam hidup ini...
Favorite Music music????emmm tahla jnji tak serabut utk mendengarnya dan bingit
Favorite Books buku2 mestilah yang berkaitan dgn minat aku