BRO_MONDAY

My blogs

About me

Gender MALE
Industry Government
Occupation KERANI
Location Putrajaya, Malaysia
Introduction ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macamĀ² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)
Interests ~suke dengar lagu lama~ ~suke piknik kat pantai~ ~best gak kalo piknik kat air tejun~ ~banyak lagi yam ai suke~ ~hmmm ai suke gelak2~
Favorite Movies ~banyak x terkata~ ~lebih kepada komedi n action~
Favorite Music ~rock kapak~ ~jiwang lama~ ~lagu skam ni pun suke gak, tapi kurengsss ahhh~
Favorite Books ~novel cinta~ ~tapi da lama x bace pun~ koh koh koh