Cristina

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation studenta Litere
Location Braila, Muntenia, Romania
Links Audio Clip
Introduction Sunt destul de dura cu mine insami incat sa ma critic suficient si sa-mi permit cat mai putine greseli. Sunt pasionata de: filosofie(mai ales cea a limbajului); psihologie; romana Imi place: sa stau de vorba cu oamenii(mai ales cu cei dragi); sa ofer celorlalti aproape tot ce-i mai bun in mine; cel mai mult sa fiu eu insami Detest: minciuna; prostia; nesimtirea;manelele; superficialitatea; infatuarea si multe altele. Motto-ul dupa care ma ghidez in viata: Mai bine sa imi para rau de ce am facut decat de ce nu am facut. Sunt un om sensibil si serios,dar nicidata nu exagerez cu asta. Sunt destul de ambitioasa incat sa vreau sa fiu mereu printre primii si imi place sa spun intotdeauna lucrurilor pe nume, chiar si atunci cand este vorba de mine. Consider ca nu m-am nascut in perioada potrivita si nici in locul ideal. Cred ca mi-ar fi placut sa traiesc in perioada interbelica. Rochiile doamnelor si umbrelutele acelea albe, cladirile, parcurile, ceaiurile, vizitele, pozele, teatrul, muzica, literatura, calestile, manierele imi par ca din alta lume. Bine, nu totul era roz si frumos, dar pentru mine are un aer aparte.
Interests educatie, comunicare, carti, pictura, psihologie, psihanaliza, filozofie, sociologie, literatura, comportamentul uman, dezvoltare personala, autocunoastere, cultura, natura, prietenie, relatii interumane, visatul in scris si cautarea negasitului.
Favorite Movies nu am unul anume in special comediile...daca ma gandesc mai bine m-a impresionat foarte mult "if only"...un film de dragoste deosebit!
Favorite Music "Există melodii şi ritmuri care n-ar trebui permise" (Aristotel)., , , , Muzica una din artele contemporane, mai suptilă ca orice artă, mai frumoasă de departe ca oricare din artele frumoase ale omenirii, ea prin intermediul armoniei aduce un pic de visare în sufletul adormit legând sentiment cu sentiment, lăsând ca rima sa înbujoreze tristele noastre cuvine si fapte... ea muzica ... coborâtă, parcă dintr-o lume imaterială în care sunetele fine ajung nestingherite din ureche în ureche până în adâncul inimii ... muzica nu e alceva decat un mic univers de trăire, de iubire si de sentimente umane si inumane dar si un cosmar pentru urechea lovită de zgomotele moderne ale muzicii nou venite, numită asa doar din milă pentru dezvolarea modernă a noilor artisti inediti... Mai jos muzica sufletului meu:, , Laura Stoica, Abba, Paula Seling, Marcel Pavel, Mirabela Dauer, Andra, Madonna, Phil Collins, Julio Iglesias, Laura Pausini, Madonna, Tina Turner, Alessandro Safina, Jennifer Love Hewitt, Secret garden, Celine Dion, Sarah Connor, Holograf, Voltaj, Provincialii, Dj. Project, Cargo, Directia 5. Fara manele- muzica care merita ascultata!
Favorite Books "Majoritatea cărţilor din ziua de azi dau impresia că au fost scrise într-o singură zi din cărţi citite cu o noapte în urmă."(Chamfort), , "Nunta in cer"-Mircea Eliade, "Maitreyi"-Mircea Eliade, "Oceanografie"-Mircea Eliade, "Ciocoii vechi si noi"-Nicolae Filimon, "Duios Anastasia trecea"-Dan Horia Popescu, "Papusa de carpa -poem testamentar"-Gabriel Garcia Marquez, "De veghe in lanul de secara"-J.D.Salinger, "Pe culmile disperarii"-Emil Cioran, "Cartea nuntii"-G. Calinescu, "Cartea amagirilor"-Emil Cioran, "Dama cu camelii"-Al.Dumas(fiul), "Incercarea labirintului"-Mircea Eliade, "Zilele regasirii mele"-Elena Ferrante, "O moarte care nu dovedeste nimic"-Anton Holban, "Dorinta"-Charlotte Lamb, "Inteligenta emotionala"-Daniel Goleman, "Cismigiu & Comp"- Grigore Bajenaru, "Despre limita"- Gabriel Liiceanu, "Invitatie la vals" -Mihail Drumes, "Mizerabilii" -Victor Hugo, "Prins" -Petru Popescu, "Amantul doamnei Chatterley" -D.H. Lawrence; "Desertul pentru totdeauna" -Octavian Paler