syazwan aizad bin abdul mutalib

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Engineering
Occupation Msc student in UKM
Location Puchong, Selangor, Malaysia
Introduction Dulu-dulu kan, page ni gua buat untuk blog. Blog tu gua buat khas buat seseorang, tapi selepas dia pergi, gua re-name page ini kepada Lukisan Cakar Ayam. Ada yang tanya, kenapa Cakar Ayam? Gua pun tak tau kenapa, tapi memang gua rasa tak lawa pun lukisan gua buat ni sebab cincai macam cakar ayam. Lukisan gua kadang-kadang je gua update, sebab gua pun bukan nya ada masa sangat nak melukis. Kalau ada sesiapa nak mintak gua lukis kan gambar dia orang, maaf lah cakap awal-awal gua tak expert pun nak melukis potret muka sesiapa. Setakat kartun bodoh-bodoh tu ok lah. Lukisan gua pun banyak gua update dekat wall FB gua sendiri, dan instagram gua. Akhir sekali, sebarang cadangan, komen dan apa jua pendapat, boleh inbox terus ke FB gua, atau pun kalau engko malu nak inbox, boleh email ke alamat syazoneznat@rocketmail.com.
Interests drawing.