Taller artesà del Bosc

My blogs

About me

Industry Education
Occupation Ocupació terapèutica
Location Mollet del Vallès, Vallès Oriental, Spain
Introduction El nostre taller té més de 25 anys de vida. Tots els dilluns i dijous fem magdalenes i els divendres fem tot tipus de pastissos i pizzes. Cada any el nostre taller participa a la Fira de Sant Ponç de la nostra ciutat i tot i que tenim moltíssima feina, en gaudim molt perquè moltes persones venen a comprar les nostres especialitats. Un any per l'altre es recorden del que van comprar i tornen perquè els va agradar molt. Per això val la pena. Ens ve la Tele i la ràdio Mollet a fer un reportatge perquè expliquem, davant de les càmeres, com elaborem les nostres especialitats.
Interests Ens agrada molt fer tot tipus de pastissos, fer esport, anar a l'espai dels caps de setmana, anar al cinema, descansar, dormir, veure la tele, fer encreuaments, fer mandales i sortir amb els amics i la família.
Favorite Movies D'acció, d'amor, musicals i de cìència ficció. Pretty Woman, Mama Mía, Charlie y la fábrica de chocolate, Spiderman, Tómbola de Marisol, ...
Favorite Music A tots ens agrada molt la música. Tenim gustos diferents però a gairebé tots en agrada, Shakira, El patito feo, Bustamante, Camela, David Bisbal, Carlos Baute, Riki Martin, Antonio Orozco, Il Divo, Júlio Iglesias, Ismael, Juanes, Raúl, Raphael, Estopa, Els pets, Lax'n Busto, i fins tot Antonio Molina, Rafael Farina i Isabel Pantoja.
Favorite Books Harry Potter, Mujercitas, Crónicas de Narnia, La bella y la béstia, de poesia d' Antonio Machado, llibres d'amor, i sobretot ens agrada llegir diaris d'esport i revistes del cor.