Teuta Metra

My blogs

Blogs I follow

About me

Industry Publishing
Location Rotterdam, Netherlands
Introduction Unë quhem Teuta Metra dhe jam e dashuruar pas librave. Deri tani kam shkruar librat "Nowhere Girls" dhe "The Sin" të cilat janë publikuar në anglisht, ndërsa libri "Për Dashurinë" është botuar në shqip. Për momentin po punoj për romanin "Djali në anën tjetër të kufirit". Doni të dini më shumë, atëherë më ndiqni në Twitter, ose ne faqen time të Facebook. Shihemi atje! :)