Marjo

My blogs

About me

Gender Female
Location JKL, Finland
Introduction 30v ja risat, kolmen tyttären (-99,8/08 ja 2/10) äiti ja yhden pojan (-99) äitipuoli. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla, teen satunnaisesti työkeikkoja ja opiskelen siinä ohessa. Syksyllä minua odottaa taas työni sairaalassa, mutta siihen saakka koitan nauttia kotona olosta ja pienten tyttöjeni sekä mammaystävieni seurasta. Perheeseen kuuluu minun ja lasten lisäksi mieheni ja suloisen raivostuttava nakkikoira, joka tosin viihtyy myös mummolassa intervallihoidossa. Vähän vapaa-aikani käytän järjestötoimintaan, lehtien selailuun ja ompeluun. Kellarin ompeluverstaassa syntyy kestovaippoja, lastenvaatteita ja muuta mukavaa, usein vähän toispuoleisina ja moneen kertaan purettuina. Elämäni on jatkuvaa tasapainoilua ekologisen elämäntavan ja minut mukaansatempaavan kulutushysterian välillä.
Interests Ompelu, musiikin kuuntelu (toisinaan innostun soittamaan pianoa), ulkoilu, lukeminen, (kunhan aikaa löytyisi)
Favorite Music Vanha jazz- ja bluesmusiikki, myös moni suomalainen, uudempi artisti kelpaa. Laila Kinnunen on ikuinen suosikki =)
Favorite Books Kuka pienten lasten äiti ehtii lukemaan kirjoja? Viimeksi luin Eve Hietamiehen "Yösyötön"... tykkäsin! Joululahjaksi saamani Riikka Pulkkisen "Totta" odottaa lukijaansa...