Zezzen

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Student
Occupation Folkeskole, 9. klasse
Location Solrød Strand, København området, Denmark
Introduction Ja, jeg er en af de mange som kan sige at Tokio Hotel har slået benene fuldstændig væk under mig! Egentlig er det en lidt underlig historie... Jeg faldt for deres musik, deres sang ''Rette mich'' og synes egentlig sangen klingede meget godt. Selvfølgelig skulle den da undersøges nærmere (jeg har altid gået meget op i lyrikken i en sang), jeg forstod så meningen og synes godt nok den var god. Efter lidt tid var jeg selvfølgelig nysgerrig på at høre mere, og deres melodier og tekster var bare helt fantastiske ;D Først da jeg så dem tænkte jeg egentlig Tom så meget godt ud, men da jeg så det allerførste interview med dem, var det Bill der virkelig sagde klik oppe i mit hoved. Siden har jeg været så imponeret af den drengs personlighed! Lidt fakta om mig ellers: Jeg er en pige på 15 år, der er meget interesseret i musik. Jeg går i 9. klasse og skal direkte videre til gymnasie bagefter hvor jeg mest skal studerer fysik da det er noget der interessere mig :) Hvis i vil se et billede eller bare snakke er i velkomne til at skrive til min mail ;-)
Interests Tokio Hotel, min hest og så selvfølgelig det sædvanlige en pige på 15 år kan lide: Venner, fester, byture osv ;)
Favorite Movies Uha, den var svær! Der er jo så mange. Men Titanic er utrolig god - men jeg ved ikke helt om det er min yndlings :-)
Favorite Music Tokio Hotel, Papa Roach, Paramore, Jonas Brothers, 3 Doors Down, Simple Plan og så meget andet!
Favorite Books Jeg læser ikke så meget! Men da jeg har en hest selv har jeg selvfølgelig stor interesse i det - så må nok sige serien ''Heartland''