Tomàs

My blogs

About me

Gender Male
Occupation Empresari
Location Sant Julià de Lòria, Sant Julià de Lòria, Andorra
Introduction Sóc empresari, col·laboro amb les empreses: Empresa Activa SL, Andorraprincipat.com, EdaDistribucions i Joieria Nova Joia. He estat a la Junta Directiva de l'associació de Comerciants i Empresaris, d'Escaldes-Engordany, Calidae, amb càrrecs: Vocal, Secretari, Vicepresident, President, Portaveu, 1999-2007. He col·laborat al Comitè Parroquial del Partit Liberal d'Andorra d'Escaldes-Engordany, en gestió de comerç, empreses i escoles bressol -2005-2006- He escrit articles d'opinió a les Tribunes de Periòdics, Diaris i Setmanaris d'Andorra, mitjans de ràdio, televisió andorrana i Tv3 de Catalunya. I sobretot al meu Blog personal. Vaig fundar el Partit polític Unió Nacional de Progrés (UNP). I he estat Cap de llista candidat número 1 a Cap de Govern i al Consell General EG2009, obtenint 88 vots. He estat assessor del Partit polític Units pel Progrés d'Andorra (UPA) EG2019
Interests Vaig néixer i viure del 1969 al 1980 a Barcelona i a partir del 1980 al Principat d'Andorra Als anys 80, vaig ser membre musical de "tambor" a la Banda Bat i Bull de Sant Julià de Lòria. Vaig col·laborar "a cavall", com a "patge Real" de la Cavalcada de Reis d'Escaldes-Engordany. Als anys 90, vaig ser vicepresident del Karate Club Shotokan, havent també competit en nom de la Federació Andorrana de Karate. Vaig col·laborar amb l'associació d'amics del Pont dels Escalls d'Escaldes-Engordany, en l'organització de l'escudella. He col·laborat amb Unió Proturisme d'Escaldes-Engordany, amb comerç, festes i turisme. He estat membre del jurat a l'elecció de la Pubilla i Pubilleta d'Escaldes-Engordany, l'any 2002. He estat membre del jurat al concurs d'aparadors de Nadal de la Cambra de Comerç, indústria i serveis d'Andorra. He estat a noms proposats i finalista al sector Economia de la Gala Andorrans de l'any 2006.
Favorite Movies Futurama, Gladiator, Troya, Attila, Neron, Caligula, Cleopatra, La pasión, Juana de Arco, Juana la Loca, El Cid, El último Samurái, 1492, Una proposición indecente, Orquidea salvaje, El amante de la China del norte, Calma total, Ghost, El silencio de los corderos, Salvar al soldado Ryan, El Padrino..
Favorite Music Música antiga, Latina, romàntica, disco..
Favorite Books La Bíblia, Historia de Roma, Historia d'Andorra, La nena de la carena, Lletres del silenci (els dos darrers els vaig publicar jo l'any 1988/1989)