Daniël

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Location Belgium
Introduction OPLEIDING: Beeldende kunst Hogere graad. optie: schilderen BESCHOUWINGEN: Tijdens en na mijn opleiding aan de academie ging mijn interesse steeds uit naar de oudste kunstvormen. Rotsschilderijen uit de prehistorische tijd zijn mijn inspiratiebronnen. In mijn werk refereer ik naar de stijl van deze vroege kunst. Maar buig ze om naar de hedendaagse tijd. Toch zijn er ook werken die duidelijk de inhoud en stijl van de prehistorische thema's weergeven. Naast mijn schilderwerken zijn er ook installaties. Zowel ontwerp als de uitvoering van deze installaties worden alleen voor groepstentoonstellingen gemaakt. Papierscheppen is voor eigen gebruik. Het is een opdracht om papier te recycleren en het terug een nieuw en waardevol leven te geven.
Interests kunst, natuur, de mens in al zijn facetten
Favorite Movies Natuurfilms, films over kunst, films over het echte leven, geen geweldfilms of oorlogs en politiefilmkes! deze ben ik allang beu!
Favorite Music Jazz, R&B, Folk, Klassieke muziek kan me enorm bekoren maar niet alles, hou enorm van Beethoven, Haendel, Schubert, Mendelssohn, Chopin, Wagner, Tchaikovski
Favorite Books Kunstboeken, natuurboeken, maar ook een mooi nederlandstalig boek van een vlaamse schrijver(ster), kunnen me naar een andere wereld doen verhuizen in mijn fantasieën.