Sami Kosonen

My blogs

About me

Gender MALE
Location Finland
Introduction Olen kristitty, joka uskoo, että Raamattu on kokonaan Jumalan Sanaa. Uskon, että:
- n. 6000 vuotta sitten hyvä ja kaikkivaltias Jumala loi koko maailmankaikkeuden Sanallaan kuudessa päivässä. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mutta pian luomisen jälkeen ihminen lankesi syntiin ja joutui eroon Jumalasta tuoden kirouksen ja kuoleman maailmaan. Adamin jälkeläisinä olemme perineet syntisen luonnon.
- 4500 vuotta sitten oli koko maapallon peittänyt katastrofaalinen tulva, josta selvisi hengissä vain Noa ja hänen perheensä, sekä arkissa olleet eläimet.
- 3500 vuotta sitten Jumala antoi meille oman lakinsa. Tämä laki suojelee meitä, osoittaa meille meidän syntisyyden, sekä auttaa meitä ymmärtämään mikä on Jumalan tahto. Tämä laki osoittaa meille, että viimeisenä tuomiopäivänä Jumalan kuuluisi tuomita meidät helvettiin.
- 2000 vuotta sitten rakastava Jumala lähetti ainoan Poikansa, Jeesuksen, taivaasta alas tänne maailmaan elämään täydellisen synnittömän elämän ja lopulta kärsimään ja kuolemaan ristillä meidän syntiemme sovitukseksi. Jeesus nousi kuolleista ja voitti kuoleman. Vain tekemällä parannuksen ja uskomalla Jeesukseen voi pelastua tulevasta tuomiosta.