Diana @ BKKC

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Location Shah Alam, Selangor, Malaysia
Introduction bini org yg gila korea. sekian!
Interests aku suka outdoor..trully..dapat masuk hutan..naik 4WD..tulah menda yang paling aku excited..berharap satu hari nt berezki utk travel seantero dunia (hehe....) Alhamdulillah, DIA seakan merestui cita2 aku kini..walaupon..dah nampak mcm tak boleh nak meneruskan 'physical activities' yg extreme lagi...
Favorite Movies suke vin diessel...kepala botak dia, aku rase suweet sgt..hahaah..and mengulang tayang..korean dramas n muvies, Jdorama of coz, filem n dramas melayu.. Lagi satu aku suke cerita penyiasatan - dari kartun Conan..ke tv series CSi ; yg paling aku suke CSI Miami - Criminal Minds ; perghhh..yg ni aku layan - NCIS... - Bones pon best sgt...
Favorite Music yg sedap kat telinga, Malay, Kpop (terutama sekali big bang - dan terutama sekali daesung)...Japan..English..oldies
Favorite Books The Adventure of Tom Sawywer..(mcm ada sentimental value gitu)...novel Malay..yg ada memorable history ; ' Diari Sayang'..dari creative enterprise..kalau English novel -aku pick genre yg thriller ..yg ada kes bunuh2 sana sini..Sbb suka baca kisah detective