Μαρία

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Business Services
Location Πειραιάς, Αττικής, Greece
Links Audio Clip
Introduction Εδώ θα γράφουμε για ό,τι μας αρέσει, για ό,τι μας αφορά, για ότι μας προβληματίζει, για ό,τι μας αγχώνει αλλά και για ό,τι μας κάνει κέφι.
Interests βόλτες, ιντερνέτ, cinema, tv, μουσική, υπολογιστές, καφέδες, κρασάκια, ουζάκια, τσιπουράκια και πάν απ΄ όλα καλή παρέα.
Favorite Movies Ενας υπέροχος άνθρωπος, Inception, Australia, Slumborg milionaire, safe sex, κάτι τρέχει με την Μαίρη, Καλά κρυμμένα μυστικά... Αθανασία, Η παράξενη ιστορία του Μπέντζαμιν μπάτον και πολλές πολλές ακόμα άλλες που δεν μου έρχονται αυτήν την στιγμή...!!!
Favorite Music Μπορώ να ακούσω τα πάντα εκτός από τα εξτρίμ σκυλαδικα. Θέλω τα τραγούδια να έχουν ωραίο και αν γίνεται ποιητικό στίχο. Τον τελευταίο καιρό μ αρέσει πολύ η Αλεξίου, η Γλυκερία, ο Στόκας, και φυσικά ο ΜΧατζηγιάννης.
Favorite Books Διαβάζω πολύ από μικρή, μερικά μόνο βιβλία που μπορώ να θυμηθώ είναι, Να ζεις να αγαπάς και να μαθαίνεις, η αγάπη, μην πυροβολείτε τη νύφη, και οι ξανθιές έχουν ψυχή, Ατροπος, Η αγάπη άργησε μια μέρα, ο μικρός πρίγκηπας, ολα σου τα μαθα μα ξέχασα μια λέξη και πολλά πολλά ακόμα....