Ingmarie

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Sweden
Introduction Är en Skåne tös som , ja jag tror jag fyllde 63 när det var sommar .Gift sen 45 år tillbaka .En dotter har vi som är sambo och har två töser .Bor nästan mitt i city under vinten och har en lite stuga en bit utanför staden,och där bor vi hela sommaren.Vi har haft de sommarboendet i 44 år, vi odlar lite av varje där och det är ju gott när man själv varit med om att sätta och så .Hösthallon har vi haft massor av i år ,vårt lilla barnbarn har gillat dom jättemycke, vindruvor har med varit god skörd ,och sen grönsaker, sockerärter ..mums att gå och nalla !
Interests Intresse ? Ja det är massor .Just nu är det att virka och virka !Det har blivit vantar . små möss. Hello Kitty mössor och vantar . sadeltäcke + blommor till cykelkorg .Så gillar jag att scrappa, kort och album.Tycker om att påta i jorden i min lilla sommarstuga.. listan kan göras lång ! Jag ska väl så småningom lära mig lägga in bilder .
Favorite Movies Måste ju bara bli Sound of Music.. den glömmer man aldrig och har sett den massor av gånger.
Favorite Music All slags musik men minst av dansbandsmusik..
Favorite Books Nionde och tionde insikten.. spännande att läsa . Inte utan mitt barn spännande bok från pärm till pärm .