Fredrik Stave

My blogs

About me

Gender Male
Location Andenes, Nordland, 18 år
Introduction Bloggen startet som en motvekt mot rykter, men endte opp som en fortelling om meg, og min nye hverdag. Her kan andre få vite om greiene som ville ta over livet mitt, men som ble tatt over av meg. Fra første stund så jeg det positive i situasjonen, og det har vært det som holdt meg og mine oppe. Dagene på et sykehus kan bli lange og kjedelige, men med humor går det meste bra. Med 25 kanaler på tv'en og gratis mat og drikke, så er det meste tilrettelagt for én. Samtidig får man en livserfaring de fleste går i graven uten. Man forstår lettere at livet ikke bare består av penger og utdanning, men av de enkle gledene man har i hverdagen. Bare det å våkne opp ved siden av noen som er glad i deg, er nok til å leve et lykkelig liv. Gjennom dette har jeg fått meg en kraftig reality-check, og muligens er det hva som var meningen med det hele? Om dere skulle ha noen spørsmål til meg, ta gjerne kontakt på fredrikstave at leverpostei dot com!
Interests Venner, Mix, Fotball, Manchester United, Matlaging, Matspising, Film, Musikk, Katten min, Kjæresten, Mac, Reiser m.m.
Favorite Movies Casino Royale, Hooligans, Napoleon Dynamite, Oceans Thirteen, The Football Factory, The Island, Elizabethtown, Superman Returns, Den fabelaktige Amélie m.m.
Favorite Music All musikken jeg spiller blir registrert på http://last.fm/users/bigmuff, men det gjenspeiler ikke alltid sannheten :)