Bloc d'en Jaume Oliveras Malla

My blogs

About me

Gender MALE
Industry Law
Occupation Advocat i Política municipal
Location Palau-solità i Plegamans, Vallès occidental
Introduction Sóc advocat, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona al juny del 1990, amb despatx propi obert al públic a Palau-solità i Plegamans des del mes de novembre de 1990. Les meves especialitats són dins l'àmbit del dret civil: www.jaumeoliveras.cat. En quant a Polític, vaig ocupar la cartera de Regidor de Cultura, Festes, Patrimoni i informació a l'Ajuntament de Palau en la legislatura 1991/1995. He estat Regidor de governació, comunicació i Joventut en la legislatura 2007/2011. En el mandat 2011/2015 vaig ser Portaveu del Grup municipal de CiU, exercint de Cap de l'Oposició a l'Ajuntament. Actualment sóc Segon Tinent d'Alcalde i Regidor de Serveis Socials, Voluntariat, Comerç i Turisme, a banda d'actuar també com a Portaveu del Grup municipal de CiU i ser Conseller Comarcal. Independentista convençut i militant d'Unió Democràtica de Catalunya des del mes de novembre de 1992 fins al juliol de 2015, quan em comprometo de ple amb el nou partit Demòcrates de Catalunya. Finalment, cal dir que sóc invident, havent perdut la visió als 8 anys d'edat com a conseqüència d'una atròfia bilateral al nervi òptic.
Interests Política
Favorite Movies El meu cinema preferit el constitueixen les pel·lícules històriques i basades en fets reals.
Favorite Music La música que escolto amb diferència per damunt d'altres és el pop-rock català, essent-ne un gran seguidor des dels seus inicis als anys 80.
Favorite Books La novel·la històrica; però, sobre tot, sóc un lector insaciable de premsa en la basant d'opinió política.