iewan johar

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Location Johor Bahru, Malaysia
Introduction salam semua..nama aku muhamad izuwan just call me k-ry or ewan..kerana x usah nak panggil nama aku pepanjang.. First thing my old friends and my new friends said me smooth..why?maybe i smooth and some people and my friends ask me like this..k-ry do you GAY i WILl said nope..ok..maybe i smooth but i not GAY..actually i so weird...because start i stay KOTA MASAI many men like me not girl so weird..errrrr...so about that i want go back KOTA TINGGI arhhHHHhhh.. Second cara-cara aku nak berkawan.. jika aku nak berkawan aku akan senyap and x cakap apa2 sebab kalau aku nak berkawan aku nihh jenis pemalu sikit laenlah kalau kenal kat facebook..tuhh lain sebab aku x cakap depan korang hahhaa..tapi bila dah jumpa and selalu chat kat facebook or myspace or anythinglah aku boleh ckap huhuux aneh2..sampai sekarang aku pindah x ramai kwan2 pon dengan budak2 hahhahax x pelah sebab aku x nak perkara lama berulang lagi.... and ada gak yang cakap aku sombong actually x..coz aku memang sedikit pendiam bila masuk tempat baru..and see new friends,but who know me when i talk i dont when an stop hahhahhahax...ok just that..add me at facebook or myspace..thank you for your invited..
Favorite Movies my favourite film umm....pe r..maybe love story skit lah x bebrpe mnat sngat...about ocean sea i like fristly about fish..
Favorite Music my favourite music...ummm ape ek...alll malysia song yang jiwang2 sngat x men r...huhuhu....fvrte song firstly ramli sarip my uncle...stacy, aizat, nubhan and all..
Favorite Books my favourite book...potato people because this book so intertng about that i love this book..

nothing..