Lucian Sarbu

My blogs

About me

Gender MALE
Industry Internet
Location Bucharest, Romania
Introduction * Socialist clasic-marxist până în măduva oaselor. Cred că orice om cult și civilizat ar trebui să citească „Lupta de clasă” a lui Karl Kautsky, pentru a înțelege cu adevărat ideile socialiste, și să aprindă o lumânare (sau, dacă nu e credincios, măcar o țigară...) în amintirea lui Marx, fără a cărui viață și operă nu ar fi fost posibile ziua de lucru de 8 ore, concediile plătite, votul universal și multe alte inovații sociale de care ne bucurăm azi. Totodată mă declar scârbit de bolșevism și de diversele sale ramificații, dar cu toate acestea cred că bolșevismul a fost la timpul său mai puțin nociv decât sunt acum doctrina friedmanită și totalitarismul pieței libere. Cât despre „noua stângă” - adică aia care echivalează copiii care mor de foame cu milionarii LGBT-iști care nu-și pot lăsa averea moștenire partenerului de același sex fiindcă i-ar „oprima” legislația iudeo-creștină - am un singur cuvânt: hipstericală.

* Candidat fără succes, dar și lipsit de iluzii, la senat și europarlamentare. Ca experiență, implicarea politică a fost foarte interesantă și o recomand oricui.

* Profesional mă găsiți aici: https://ro.linkedin.com/in/luciansarbu
Favorite Movies No Country for Old Men
Favorite Music Bach, Mozart, Şostakovici, Iron Maiden, Metallica, Slayer, Maria Tănase, Gică Petrescu, Paraziţii, Omul cu şobolani, Zdub şi Zdob, Rush, Pink Floyd...
Favorite Books Adolfo Bioy Casares - Visând la eroi, Invenţia lui Morel