Vraciul din Vecini

My blogs

About me

Occupation Terapeut osteoarticular
Location București, București, Romania
Introduction Se spune despre masaj că este o artă. Și chiar este! Este arta alinării durerilor de tot soiul, fie ele trupești sau sufletești.

Căci, nu-i așa, cine nu simte nevoia să fie răsfățat din când în când?

“Vraciul din vecini” este un concept de terapie holistică care tratează prin tehnici de manipulare osteoarticulară diferite afecțiuni neurologice și ale aparatului locomotor.

Totodată, “Vraciul din vecini” își propune să aducă în atenția oamenilor acțiunea benefică a masajului terapeutic și a terapiei mixte osteoarticulare. Dintre beneficiile masajului enumerăm: efectul sedativ și analgezic, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, refacerea căilor neurale, îndepărtarea oboselii musculare și reechilibrarea neuro-vegetativă.

Atât masajul terapeutic cât și efectele acestuia pot fi caracterizate în câteva cuvinte: relaxare, sănătate, confort , bucurie de a trăi, optimism, stare generală de bine și armonie.

Vraciul din Vecini
Interests Terapie mixtă osteorticulară Shiatsu Yumeiho Presopunctură Masaj chinezesc tradițional Masaj japonez tradițional Masaj thailandez tradițional Terapie cranio-sacrală Chiropractică Osteopatie Tehnici de manipulare rusești Călcătură monahală Masaj terapeutic clasic