ajibah

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location kluang, johor, Malaysia
Introduction aku seorang yg simple, mudah didekati dan sgt mudah kesiankan org tak taula tp itula dr aku. aku gak mudah terpengaruh kat satu benda tu dan bl aku da ske kat satu benda tu aku akan usaha sampai aku dapat. dan paling penting aku sgt ske membahagiakan org yg dekat dgn aku...
Favorite Movies titanic n cerite p ramlee.
Favorite Music semua muzik yg sedap didengar halwa telinga aku.tp yg lagu yag aku ske da tentu lagu anuar zain ngan faizal tahir.
Favorite Books tak kisah semua ble bc coz kalo aku nak tido aku mesti aku bc aper jerk nant cpt ler aku pejam mate.