danezia

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Male
Industry Environment
Occupation movieguru :P
Location Iasi, Iasi, Romania
Introduction Viata poate fi atat de scurta... incat orele petrecute in fata ecranelor ar parea o risipa uriasa de timp. Din fericire exista filme capabile sa te transporte mai repede si mai departe decat orice mijloc de transport... peste mari si tari sau chiar in taramuri ce exista doar in imaginatia putinor oameni.
Interests Filmele (exagerat de mult), calatoriile, ciclismul, fotografia, innotul, astronomia, astrofizica, cartile bune, climatologia, mediul inconjurator, ... +multe alte chestii interesante.
Favorite Movies Apocalypse Now, The Shawshank Redemption, 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange, Singin' in the Rain, Shichinin no samurai, Cidade de Deus, Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, North by Northwest, Se7en, ... to be continued
Favorite Music Imi place sa ascult muzica din toate genurile... (am un playlist extrem de pestrit... dar al naibii de selectiv). Urasc muzica comerciala si starurile pop!
Favorite Books În continuare... nu am terminat de scris propria carte. Asa ca ma abtin de la citit carti bune ca nu cumva sa ma descurajez.