Margareta

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Education
Occupation horticultor
Location acolo, aici, Romania
Links Audio Clip
Introduction “Despre mine Sunt crinul care are puterea sa straluceasca si- n noapte, desi nu-l vede nimeni, niciodata... Sunt indefinitul dintre flacara si fum, sunt incertul dintre viata si moarte... N-am dorit nimic intotdeauna, N-am cerut, chiar de-aveam drept sa cer, N-am ravnit decat un strop de luna Din lumina toata de pe cer... N-am lovit zbatandu-ma vreodata, Sa-mi fac loc spre glorie-alergand, N-am calcat pe nimeni niciodata, Ca s-ajung in slava mai curand... N-am impins pe nimeni la o parte, Nu am vrut impiedicand sa sui, Sa-mi ramana visul mai aproape, M-am zidit la temelia lui... Am trecut prin toate ca oricare, Am iertat pe cei ce m-au lovit... Am cantat,ca fara cantul soare, Pana azi, de mult as fi murit... Urmati-va pasii, invatati de la rauri, copaci si stanci. Onorati-l pe Hristos, pe Buddha , pe fratii si surorile noastre. Cinstiti-o pe Mama Pamant si pe Marele Spirit. Onorati-va pe voi insiva si intreaga Creatie”
Interests plante medicinale si rolul lor, oamenii cu bucuriile si neimplinirile lor, dragostea fata de natura, Universul cu misterele lui, pshilogia, spiritualitatea(ezoteria), poezia de calitate, orice domeniu care studiaza sanatatea, copiii cu inocenta lor, florile si muzica de relaxare, marii clasici, psihologia, terapiile alternative
Favorite Movies Lo Sfidante, hooponopono
Favorite Music de relaxare, clasica, jazz, latino pian, instrumentala, tibetana si uneori muzica populara.....
Favorite Books de spiritualitate, masaje, medicina alternativa, biologie, filozofie, psihologie, poezii Secretul, tibetul, istorie, istoria religilor, manual pentru viata de joe vitale, zero limite, cartile lui paul ferini, enciclopedii, istorie, istoria artei..