Ell

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Museums or Libraries
Occupation GIS-tekniker
Location Stockholm, Sweden
Introduction Jag heter Ell och jag gillar att springa fort, skriva långt och läsa skitmycket böcker. När jag inte ägnar mig åt det tycker jag om actionfilmer, yoga och Netflix, helst inte på samma gång. Jag har drivit den här bloggen sen jag var sexton, vilket är exakt lika absurt som det låter och den som går tillbaka i arkiven gör det fan på egen risk.

Jag har en kandidatexamen i biogeovetenskap och en masterexamen i landskapsanalys, och jobbar som guide på Naturhistoriska riksmuseet. Jag drömmer om att bli utgiven författare, att vara med i Ninja Warrior och att någon gång få se en levande dinosaurie.

Numera består min blogg till 90% av goodreads-recensioner eller klagomål på livet, så om du gillar sånt har du hittat helt rätt. Om du inte gillar sånt kan du stanna kvar och plåga dig lite, det sägs att sånt är bra för själen. Sätt en bok i händerna på mig så läser jag den, och jag recenserar allt jag läser både här och på Goodreads.

Kontakt: somenspegelboll[at]hotmail.com
Interests writing, reading, running, TV, movies, Lord of the Rings, Star Wars
Favorite Movies Hobbit movies, Star Wars, Indiana Jones, Dollar trilogy, The Man in the Iron Mask, Supersize me
Favorite Music Twisted Sister, Mötley Crüe, Blue Öyster Cult, Kansas, Scorpions, Goo Goo Dolls, AC/DC, Bad Company, Sweet
Favorite Books Lord of the Rings, Bridget Jones, Harry Potter, Temeraire series, Princess Diaries, Jurassic Park, Abhorsen, Engelsfors