Çun Paluca

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Human Resources
Location Prizren, Kosova, Albania
Introduction Sa herë që shkruaj, sa herë që hap sytë, shkëpus një pjesë nga vetja për t'ua dhuruar te tjereve...
Interests Suksesi është të arrish atë që do. Lumturia është të duash atë që ke. Ndaj lumturia është shëndet i mirë dhe kujtesë e keqe.
Favorite Movies Të zbulosh do të thotë të shohësh atë që të gjithë e kanë parë dhe të mendosh atë që askush nuk e ka menduar.
Favorite Music rock balad's
Favorite Books enigma "robert d'angely

The love potion you made tastes terrible. How will you drink it?

Nuk ka rendesi sa fort godet, por sa fort te godasin dhe te vazhdosh dhe me fuqishem perseri...!