cah ndeso kluthuk

My blogs

About me

Gender MALE
Location Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Introduction Urip mono sing jelas kudu metu kringete! Ora sah sok ngondho tanggane, lan ora kakehan ngomong ning diakehi le tumindak! Eman-eman idune wong dudu idu geni koyo idune sing podho nganggo dasi lan sepatonan kinclong!!!